• SHTB kunststof terrassen

    SHTB is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van kunststof terrassen, opstappen, en hellingbanen.

    INFOPRIJZEN
  • Terrassen voor chalet, sta-caravan of andere doeleinden


    PRIJSLIJSTCONTACT
  • Bordes

Stacaravan Opstap

Wij leveren opstappen voor uw stacaravan, chalet, bordes of voor andere doeleinden. Onze opstapjes zijn van hoge kwaliteit en hebben weinig tot geen onderhoud nodig.

Chalet

Voor uw chalet leveren wij verschillende terrassen en omheiningen.

Zelfbouw Terrassen

Voor uw stacaravan of chalet leveren wij hoogstaande zelf bouw terrassen. Eventueel kunnen wij tegen een meerprijs uw terras ook installeren. Vraag naar onze gunstige voorwaarden.

Balustrades en Tuinhekken

De prachtige, stijlvolle Balustrades, Tuinhekken en Omheiningen van SHTB zijn een lust voor het oog en onverwoestbaar, nooit meer schuren en schilderen, geen rot en geen splinters, u bent klaar voor vele jaren.

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding van uw project vinden wij belangrijk. Daarom helpen wij u bij de opstart, het bouwen en het opleveren.

Informatie

Heeft u hulp nodig bij het uitkiezen van de juiste materialen? Onze klantenservice staat graag voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen bij de aanschaf. Wij steven er naar om binnen 24 uur te antwoorden.

SHTB Kunststof Terrassen

SHTB is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van kunststof terrassen, opstappen, hellingbanen voor mindervaliden en afschottingen onder stacaravans en chalets.

Al vele trotse stacaravan- en chaleteigenaren hebben wij reeds overtuigd van de meerwaarde van een schitterend kunststof terras van SHTB.
Maar ook bij huizen zie je steeds vaker een produkt van SHTB.

Een SHTB kunststof terras wordt middels een zeer doordacht modulair systeem opgebouwd en daarom is bijna elke afmeting mogelijk. De sierlijke balustrades en spijlen in diverse vormen, de aan de situatie aangepaste opstap en de 2 soorten lampen zorgen voor een prachtig geheel dat naadloos aansluit bij uw trotse bezit.

De door SHTB opgebouwde terrassen worden aangepast aan uw eigen situatie, zo wordt er nauwkeurig gekeken naar de instap hoogte van uw chalet en ook de vorm is uiteraard van groot belang, wilt u 1 opstap of zijn 2 opstappen voor u functioneler? Samen zullen we zoeken naar de beste oplossing.

De kleuren van een SHTB kunststof terras sluiten zeer goed aan bij de huidige trends en de vaak natuurlijke omgeving waarin de chalets en terrassen geplaatst worden.

SHTB Kunststof Terrassen